Workshop(s) van de

natuurkoffer

De natuurkoffer geeft offline workshops in de natuur in mindfulness, tekenen en creativiteit. Het verwonderen over de omgeving dicht bij huis.

Privé en groepsworkshops

Je kunt de workshops privé of in een groep volgen in het bos bij Amerongen. Dit bosbaden duurt 2 uur. Ik neem je mee op reis via je zintuigen en zo ga je met aandacht kijken, luisteren, voelen. Je voelt jezelf vertragen en tot rust komen. Wil je dit ook? Klik hier voor meer informatie.

Workshops voor Bedrijven

De natuurkoffer is er ook voor bedrijven en hun werknemers. Een blije gezonde werknemer is belangrijk. Veel medewerkers brengen hun tijd zittend door achter een computer op kantoor of thuis. Dit kan tot veel gezondheidsklachten leiden. Het is belangrijk dat medewerkers ook regelmatig “buitenspelen”. Uit onderzoek (Song, 2017) gepubliceerd in Elsevier blijkt dat een dag bosbaden zorgt voor een significante afname van de bloeddruk bij kantoorwerknemers. Zelfs vijf dagen erna waren de bloeddrukwaarden lager dan voor het bosbad.

De natuurkoffer biedt een vitaliteitsprogramma voor individuele werknemers of voor een groep. Wil jij ook dat jouw medewerkers blij en gezond blijven? Neem contact met me op of klik hier voor meer informatie.

Toekomstplannen

De natuurkoffer is bezig met het ontwikkelen van een achtweekse mindfulnesstraining in het bos, een programma voor kinderen en een programma kinderen en hun ouders. Wil je hier meer over weten? Stuur me een bericht via info@denatuurkoffer.nl