Themakoffer en een 1 op 1 begeleidingsgesprek

De natuurkoffer maakt themakoffers. In elke koffer zitten mindfulness oefeningen opdracht en creatieve tekenopdrachten, die je de natuur mee innemen. Je doet ze zelfstandig op je eigen moment in je eigen omgeving. Ik wil je hiermee helpen om, in deze uitdagende wereld vol prikkels, uit het hoofd te komen en te landen in je lijf in het nu.

Elk pakketje past door je brievenbus. De inhoud wisselt per thema, maar een vast onderdeel zijn door mij ingesproken mindfulness audio-opname en opdrachtenkaarten. Ik maak hierbij zoveel mogelijk gebruik van tweedehands/vintage producten. Ik vind hergebruik belangrijk voor de natuur en het geeft ook een uniek karakter aan mijn koffers. De opdrachtkaarten zijn gedrukt op duurzaam papier met het FSC keurmerk. Ook de brievenbusdoosje hebben het FSC keurmerk.

Het alleen beoefenen van mindfulness kan een uitdaging zijn. Daarom zit er bij een themakoffer een 1 op 1 begeleidingsgesprek per telefoon of zoom. Dit gesprek duurt 40 minuten. We kijken samen naar hoe je de oefeningen vond, wat je opgemerkt hebt, waar je tegenaan liep. Ook doen we samen een mindfulness oefening tijdens het gesprek.

Belangrijk! Als je last hebt van een depressie of angstklachten, dan raad ik je niet aan om mindfulness te beoefenen via de themakoffer. Het is dan belangrijk om goede begeleiding van bijvoorbeeld een psycholoog te zoeken.

Wil je eerst gratis kennismaken met mij om meer te weten te komen over de Themakoffer met begeleiding?

Je bent hartstikke welkom!

Via een 20 minuten gratis kennismakingsgesprek geef ik je meer informatie en kun je ervaren of mijn manier van begeleiden bij je past.

Mail me via info@denatuurkoffer.nl of vul hieronder het contactformulier in. Ik neem dan contact met je op om een gesprek te plannen.

 

14 + 8 =

De eerste Themakoffer heet: Verwonder en vertraag: uit je hoofd in je lijf.

De prijs voor een themakoffer inclusief audio-opnamen, opdrachtenkaarten, tekenmateriaal, notitie-, schetsboekje en 1 op 1 begeleiding via zoom of telefoon is normaal 107,50 euro. Je kunt nu meedoen voor de introductieprijs van 87,50 euro!

Wil je de eerste themakoffer bestellen? Super Leuk! Stuur me een mailtje: info@denatuurkoffer.nl of vul hieronder het contactformulier in en ik neem contact met je op.

8 + 7 =