Testimonials

“De workshop die Sabrina aanbiedt is toegankelijk, ontspannen, bemoedigend en verbreed je blik.

De combinatie van mindfulness oefeningen en de bosrijke omgeving zorgen ervoor dat je weer terug naar het hier en nu wordt gebracht.

De prettige en inspirerende manier waarop Sabrina je begeleidt geeft je de mogelijkheid om het meest optimale uit de oefeningen en de workshop te halen.

Hoewel ik nogal nuchter ben van aard, heeft deze workshop mij handvatten gegeven om ook zelf aan de slag te gaan. Ik maak er nog steeds gebruik van wanneer ik bijvoorbeeld een wandeling in het bos maak.

De natuurkoffer workshop was voor mij echt dé manier om te onthaasten.”

Wieke

“Ik heb een mindfulness workshop gevolgd in een groep onder leiding van Sabrina. Voor mij was het de allereerste keer dat ik aan mindfulness deed en ik wist niet goed wat ik kon verwachten.

Sabrina gaf ons een warm welkom en een duidelijke introductie over mindfulness voordat de sessie in het bos begon.

Ondanks dat ik al meerdere keren in dat deel van het bos in Amerongen heb gewandeld, was ik verrast hoe ontspannend het beoefenen van mindfulness in het bos was.

Sabrina’s begeleiding tijdens de workshop was voor mij de sleutel om in contact te komen met mijn zintuigen en in contact te komen met mezelf.

Het feit dat deze workshop wordt gecombineerd met creativiteit gaf me inspiratie om nieuwe dingen te experimenteren en me vrij te voelen om mezelf te uiten.

Er was voldoende gelegenheid voor feedback tijdens en na de workshop en Sabrina’s rol was ondersteunend, begripvol en inspirerend.”

Lilia