Groeps- en privéworkshops

Het leven gaat niet altijd over rozen en we vinden uitdagingen op ons pad waar we mee om willen gaan. Een druk leven bijvoorbeeld waarin geen gaatje in de agenda voor onszelf meer vrij lijkt te zijn. Of je merkt op dat je je enorm somber, prikkelbaar of gejaagd voelt. Je voelt je overspannen of zit in een burn-out. Je voelt dat je behoefte hebt aan rust en meer verbinding met jezelf. Het beoefenen van mindfulness in de natuur helpt om te vertragen. Het helpt je uit je hoofd in je lijf.

Groepsworkshop

Gedurende het jaar geeft de natuurkoffer verschillende groepsworkshops met een eigen thema. Tijdens een workshop ga je met je zintuigen op pad in het bos van Amerongen. Je gaat mindfulness oefeningen en teken/creatieve opdrachten doen in de natuur. Je wordt zo opmerkzaam hoe je lijf voelt in het moment, wat je emoties en gedachten zijn en je voelt het contact met de aarde onder je voeten.

Ik hoor vaak dat het meedoen aan een groepsworkshop een stukje herkenbaarheid oplevert. Dat je bijvoorbeeld niet de enige bent als je met iets worstelt.

Ik kan me voorstellen dat je niet meteen een hele workshop reeks wilt volgen en eerst wil kennismaken met creatieve mindfulness in het bos. Dat kan! 😁

Workshop kennismaken met creatieve mindfulness in het bos: 21 april 2024

Heb jij behoefte aan creatieve tijd en rust voor jezelf? Op zondag 21 april 2024 geef ik een workshop kennismaken met creatieve mindfulness in het Amerongse bos.

De workshop duurt 1,5 uur en er kunnen maximaal 8 mensen deelnemen. Ik hou de groepen bewust klein, zodat ik aan iedereen ook persoonlijke aandacht kan geven. De workshop gaat door bij minimaal 4 deelnemers. Mochten er minder deelnemers zijn, dan kan het voorkomen dat ik een workshop moet annuleren. Ik laat je dit uiteraard op tijd weten.

De workshop vindt plaats in het Amerongse bos. Ons startpunt is buiten op de parkeerplaats bij Mas Montagne.

De prijs voor deze groepscursus inclusief materialen, thee/koekje is normaal 49,50 euro inclusief btw. Nu kun je voor 39,50 euro deelnemen en kennismaken met de natuurkoffer!

Belangrijk:

De cursus vindt buiten plaats, dat kan betekenen dat ik besluit, bij erg slecht weer, de workshop te annuleren. Mocht dit het geval zijn, dan laat ik dit tijdig weten (een dag van tevoren). Er wordt dan in overleg een alternatieve datum gepland.

Tekenervaring is niet nodig. Het doel is niet een perfect plaatje te maken van wat je ziet, maar creatief aanwezig te zijn, buiten, in het moment.

Wil jij meedoen met dit creatieve rustmoment voor jezelf in de natuur? Een cadeautje aan jezelf! Geef je dan nu op via info@denatuurkoffer.nl of door het onderstaande contactformulier in te vullen. De gegevens die je invult bij het contactformulier worden vertrouwelijk behandeld en dienen o.a. om contact met je te kunnen opnemen. In mijn Privacy statement kun je hier meer over lezen.

Ja, ik wil dit creatieve rustmoment voor mezelf:

11 + 2 =

Privé workshop

Vind je mindfulness beoefenen in een groep te druk of past het niet in je huidige situatie? Dan kun je een 1 op 1 live workshop volgen. Ik stem de workshop af op jouw wensen. We hebben van tevoren een kennismakingsgesprek. Hierin luister ik naar je wensen, kan ik vragen beantwoorden en maken we een workshop op maat voor jou. Of je nu behoefte hebt aan begeleiding tijdens je burn-out of last hebt van alle ballen die je hoog wilt houden in de lucht. We kijken waar jij mee aan de slag wilt gaan en stemmen de workshop hierop af.

De kosten voor een 1 op 1 live workshop zijn 249,50 euro inclusief BTW. Hiervoor krijg je een kennismakingsgesprek van een uur en een workshop van 2 uur. Het kennismakingsgesprek vindt telefonisch of via zoom plaats als je niet rond Amerongen woont. Als je wel in de buurt woont, kunnen we op een locatie afspreken om een live kennismakingsgesprek te hebben. Na het gesprek maken we een afspraak wanneer je de workshop wilt gaan doen.

Voor de workshop kun je uit drie locaties kiezen: Amerongse bos, landgoed Amelisweerd en Rhijnauwen, Doornse gat. Twee locaties liggen op de Utrechtse heuvelrug en de ander ligt in Bunnik nabij Utrecht.

De materialen die we nodig hebben, zijn bij de workshop inbegrepen. Mocht je interesse hebben in meerdere 1 op 1 workshops dan is dit ook mogelijk. Geef het aan tijdens het kennismakingsgesprek of mail me op info@denatuurkoffer.nl om de mogelijkheden hiervan te bespreken.